Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Tineri prădaţi de telefoane şi o tabletă, la Rădăuţi. Hoţul acţiona şi în club

Un tânăr a fost prădat de tabletă într-un club, în noaptea de luni spre marţi. Iulian U. a cerut ajutorul poliţiştilor, care au început verificările pentru a-l prinde pe făptaş. Marţi,  Iulian C., de 32 ani şi Iulian U., de 19 ani,  au cerut ajutorul poliţiştilor din Rădăuţi după ce persoane necunoscute au sustras două telefoane din incinta unui atelier de reparaţii telefoane mobile. În urma măsurilor întreprinse s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptelor este Adrian C., de 20 ani, localnic.

Din investigaţiile şi cercetările efectuate s-a stabilit că în seara de 14.07.2014, în jurul orei 21.30, în timp ce Iulian C. efectua diferite activităţi în incinta atelierului de reparaţii telefoane mobile, Adrian C. a sustras de pe o masă din încăperea respectivă două telefoane mobile. De asemenea, în noaptea de 14/15.07.2014, Adrian C. a sustras din incinta unui club o tabletă, aparţinând lui Iulian U.. Bunurile, evaluate la suma de 1.500 lei, au fost recuperate şi înapoiate persoanelor vătămate.

Faţă de Adrian C. a fost dispusă la data de 20.02.2014 măsura controlului judiciar pentru o altă faptă de furt calificat, acesta aflându-se la data comiterii noilor fapte sub puterea ordonanţei procurorului, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea a două fapte de furt calificat, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*