Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Sucevean condamnat la şase ani de închisoare pentru trafic de droguri

Tribunalul Suceava l-a condamnat, miercuri, pe Lucian Vlad Marchevici, un tânăr de 23 de ani, din Solca, la şase ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept. Sentinţa nu este definitivă.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Investigarea a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, totul s-a petrecut în 2009, când suceveanul Lucian Vlad Marchevici a fost prins fără bilet într-un tren din Austria, iar în momentul în care i-au fost percheziţionate bagajele, s-au găsit   droguri, respectiv 250 de bucăţi LSD trip-uri, ascunse într-o pereche de chiloţi, şi circa 1,1 grame de iarbă de cannabis.

În plus, în toaleta de lângă vagonul său, au fost găsite 146,6 grame amfetamină „Speed” , 181 bucăți de tablete ecstasy și circa 70 grame rezină de cannabis, suceveanul recunoscând că sunt tot ale sale.

Lucian Vlad Marchevici este judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv deţinere de droguri pentru consum propriu.

El a declarat că a cumpărat drogurile din Amsterdam – Olanda şi a transportat-o până în Linz – Austria. Suceveanul intenţiona să aducă drogurile  în România, unde urma să le împartă cu nişte prieteni de-ai săi din Solca, care au pus bani cu el pentru a cumpăra drogurile.

Sucevean trimis în judecată după ce a fost prins cu droguri într-un tren, în Austria


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*