Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Vezi cum va fi vremea în prima parte a lunii iulie!

Administratia Nationala de Meteorologie a facut o estimare a vremii in perioada 30 iunie-13 iulie si, potrivit meteorologilor, vremea va fi instabilă în prima parte a intervalului şi se va încălzi spre jumătatea lunii iulie.

like facebookPână în ziua de 4 iulie, media temperaturilor maxime la nivelul întregii regiuni va avea variaţii  între 24 şi 27 de grade, iar a minimelor între 13 şi 15 grade.

În următoarele 3 zile se va încălzi  treptat, astfel că, la sfârşitul primei săptămâni şi la începutul celei de a doua, mediile  maximelor vor atinge 29 de grade, iar ale minimelor vor urca spre 17 grade. Din data de 8  iulie variaţiile termice vor fi nesemnificative.  Probabilitatea pentru averse va fi mai mare în zilele de 1, 3, 8 şi 9 iulie.

LA MUNTE

În prima parte a intervalului, mediile temperaturilor maxime vor avea oscilaţii de la 14 grade în  data de 1 iulie, până la 20 de grade în zilele de 30 iunie, dar şi în 5 şi 6 iulie. În cea de a doua  parte a intervalului, maximele vor fi relativ constante, în jurul valorii de 20 de grade. Minimele  termice vor avea oscilaţii asemănătoare.

Cel mai rece va fi în dimineaţa zilei de 2 iulie, când
vor fi medii de 6…7 grade, iar în dimineţile cele mai calde se vor înregistra în medie 11…12  grade. Vor fi averse aproape în fiecare zi, dar mai ales în zilele de 30 iunie, 1 iulie, 3 iulie, dar şi în perioada 7 – 9 iulie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*