Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! În loc de serbare, înmormântare! Un băiat a murit înecat în râul Suceava

Un băiat,  în vârstă de 14 ani, din localitatea suceveana Milișăuți a murit înecat, joi după-amiază, în râul Suceava.  Copilul  a plecat  de la școală  să se scalde, mai ales că era vremea frumosă și numai bună  ca să se răcorească.
Împreună cu  mai mulți colegi de școală, ei s-au dus să se scalde în  zona barajului.  Se pare, însă, că băiatul, Ionuţ Arcadie, a fost prins de curenți și nu a mai ieșit la suprafață. În salvarea sa au sărit și 2 copii însă nu l-au mai găsit.
A fost solicitată interveniția prin 112 a echipei de scafandri de la ISU Suceava.La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Rădăuţi cu o barca pneumatică şi o ambulanţă SMURD. Din cauza apei foarte adânci şi a curenţilor puternici, a fost necesară intervenţia echipei de scafandri de la Detaşamentul de pompieri Suceava. 

Misiunea scafandrilor a fost una dificilă deoarece în zona de căutare exista o aglomerare de resturi de betoane şi bucăţi de fier beton îndreptate ca nişte ţepuşe, iar vizibilitatea era redusă, punând astfel în pericol salvatorii.

După aproape o oră de căutări, scafandrii au găsit trupul copilului si l-au adus la suprafaţă. Familia se pregăteste acum de înmormântare în loc de serbarea de sfârşit de an şcolar.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. În loc de serbare, înmormântare! Un băiat a murit înecat în râul Suceava | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*