Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Liviu Dragnea, la Suceava, despre candidatul la preşedenţie: Nu există o listă, nici scurtă, nici lungă, în PSD, cu posibili candidaţi

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea,  a declarat, joi, la Suceava, în cadrul întâlnirii cu aleşii locali şi parlamentarii suceveni social-democrați că în PSD nu există o listă cu posibili candidați la președinție.
Dragnea a subliniat că numele său nu se află pe vreo asa zisă listă  nici scurtă, nici lungă  și că nu există o astfel de listă de candidați.
Prezent joi la Suceava, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, i-a dat replică lui Mircea Geoană, cel care a anunţat că numele său se afla pe o listă foarte scurtă de posibili candidaţi ai PSD la preşedenţie. Dragnea a precizat că în PSD nu există o astfel de listă, cu posibili candidaţi pentru alegerile din toamna acestui an.
“Sunt preşedinte executiv al PSD. Ce vă pot spune cu certitudine este că nu există o listă, nici scurtă, nici lungă, în PSD, cu posibili candidaţi”, a declarat Liviu Dragnea.
El a adăugat că social democraţii vor stabili în scurt timp candidatul pentru funcţia de preşedinte al României, în cadrul partidului şi prin proceduri statutare. Dragnea a spus că Victor Ponta este un candidat viabil pentru alegerile prezidenţiale şi că este sigur că premierul va candida.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*