Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Patru unităţi de învăţământ din Suceava, câştigătoare a competiţiei „Şcoala Europeană”

Patru unităţi de învăţământ din Suceava au primit titlul de „Şcoală europeană”. Acestea au fost premiate, marţi, de premierul Victor Ponta şi ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie.

Este vorba despre  Şcoala Gimnazială nr.10 Suceava, Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava.

Reprezentanţii unităţilor de învăţământ preuniversitar premiate au primit o diplomă şi o plachetă, dar şi un premiu de 5.000 lei pentru dotarea şcolilor.

În cadrul celei de-a XI-a ediţii a competiţiei pentru obţinerea certificatului „Şcoală Europeană”, care s-a desfăşurat, în acest an, sub înaltul patronaj al Parlamentului European, s-au înscris 117 unităţi de învăţământ din 35 de judeţe şi din municipiul Bucureşti.

Potrivit edu.ro, competiţia „Şcoala Europeană” se adresează unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost şi sunt implicate în programele europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale. Pentru stabilirea câştigătorilor sunt evaluate criterii precum calitatea şi coerenţa managementului şcolii, reflectat în documentele manageriale, dar şi impactul pe care activităţile derulate în proiectele europene le-a avut asupra culturii organizaţionale și a ethosului şcolii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*