Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Şoferi prinşi băuţi la volan

S-au urcat la volan, chiar dacă înainte s-au cinstit cu alcool. Este situaţia a doi suceveni care au fost prinşi de poliţişti, duminică seară, la volan, sub influenţa băuturilor alcoolice. La ora 19.51, pe DC Poiana Vinului, din comuna Coşna, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 29 de ani, din localitate.  Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La ora 20.10, pe un drum comunal de pe raza comunei Vulturești, polițiștii au oprit în trafic autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, din oraşul Liteni.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Conducătorul auto nu a avut de formulat obiecții, însă în momentul în care a mers până la autoturism  pentru a-și lua portofelul, acesta a fugit în liziera pădurii și nu a mai fost prins.

Cei doi şoferi s-au ales cu dosare penale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*