Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

A vrut să cumpere o pătură, dar a rămas fără 6.500 de lei.Vezi cum a fost posibil!

O femeie de 79 de ani din comuna Grăniceşti a rămas fără o sumă uriaşă de bani după ce a vrut să cumpere o pătură de la două persoane care i-au bătut în poartă. Sâmbătă, la locuinţa femeii au venit două persoane, un bărbat şi o femeie, care i-au oferit acesteia spre vânzare trei pături din material textil.

În cele din urmă, susnumita s-a hotărât să cumpere o pătură cu suma de 80 lei, iar pentru acest lucru a intrat în casă şi dintr-un portmoneu unde avea suma de 6.600 lei, a luat o bancnotă de 100 lei, restul banilor lăsându-i la vedere pe o comodă în dormitor.

S-a întors în curte unde a plătit pătura cumpărată, timp în care a fost rugată de cele două persoane să-i mai de-a nişte cartofi, lucru cu  care partea vătămată a fost de acord şi lăsând cele două persoane în curte s-a dus într-o magazie să aducă cartofii.

La întoarcere a constatat faptul că cele două persoane au plecat şi i-au lăsat pătura cumpărată cât şi celelalte două oferite spre vânzare pe o bancă din curtea locuinţei sale.

Ulterior, femeia a intrat în locuinţă, a cărei uşă de acces o lăsase deschisă, constatând că cele două persoanei i-au sustras toţi banii din portmoneu, respectiv suma de 6.500 lei.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul că autorii furtului s-au deplasat cu un autoturism în care se mai afla o persoană, însă nu s-au putut stabili date de identificare ale acestuia sau semnalmente privind autorii furtului. Cercetările sunt continuate de către agenţii Postului de Poliţie Grăniceşti, cauza urmând a fi soluţionată procedural sub aspectul comiterii infracţiunii de furt”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*