Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Peste 60 de sportivi cu dificultăţi intelectuale se vor întrece la fotbal, la Gura Humorului

Un număr de peste  60 de sportivi cu dificultăţi intelectuale, din diferite centre din judeţul Suceava, vor participa la o competiţie de fotbal care va avea loc la Gura Humorului, la Sala Polivalentă din Complexul Ariniş. Competiţia va fi organizată de către Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului- Ostra în parteneriat cu Special Olympics România.

Evenimentul va avea loc, vineri, 24 mai, începând cu ora 10.00.  La competiţie vor participa beneficiari din următoarele centre: Servicii Multifuncţionale pentru Copilul aflat în dificultate Fălticeni, Servicii Multifuncţionale pentru Copilul aflat în dificultate Gura Humorului- Ostra, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Mitocu Dragomirnei, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică O nouă şansă Todireşti, iar ca invitaţi vor participa CSI Burdujeni şi CSEI Sfântul Andrei din Gura Humorului.

Concursul se va desfăşura pentru categoriile de vârstă 12- 15 ani, 16- 19 ani şi peste 19 ani. Potrivit directorului executiv al DGASPC Suceava, competiţia îşi propune să ofere şansa de a juca fotbal în primul rând sportivilor cu abilităţi scăzute, dar şi să promoveze un stil de viaţă activ şi sănătos. Toţi participanţii vor primi diplome şi medalii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*