Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Şoferi inconştienţi! S-au urcat băuţi la volan

Trei şoferi au fost prinşi de poliţişti băuţi la volan şi s-au ales cu dosare penale. Duminică dimineaţă, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Fălticeni, polițiștii au oprit în trafic autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani, din localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Tot duminică, pe DN 29 A, pe raza comunei Zvoriştea, polițiștii au oprit în trafic autoturismul condus de un bărbat de 31 ani, din municipiul Suceava.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, pe strada Trandafirilor din municipiul C-lung Moldovenesc, polițiștii au oprit în trafic autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Pojorâta.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*