Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

FOTO A început campionatul de tir al MAI. Cei mai buni trăgători se întrec la Suceava!

Municipiul Suceava îi găzduieşte timp de două zile, pentru a doua oară, pe cei mai buni trăgători ai Ministerului Afacerilor Interne. Startul întrecerilor sportive prilejuite de această etapă finală a Campionatului de Tir a fost dat astăzi  miercuri, începând cu ora 9, în Poligonul Mihoveni -comuna Şcheia.  La deschiderea oficială au paticipat prefectul Sucevei, Florin Sinescu, președintele CJ,Cătălin Nechifor, seful ISU, general de brigadă Ioan Burlui, seful STS Suceava, Mihai Dascălu  și adjunctul IPJ, Viorel Onea .

Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava in frunte cu șeful IJJ Suceava,maior Mihai Lungu  a fost cel care a fost au fost gazdele acestei competitii. Faptul că acest campionat se desfășoara pentru a doua oară la Suceav arată clar că aici sunt condiții impecabile de organizare. La campionat sunt înscriși aproximativ 180 de angajați din mai multe structuri ale MAI inclusiv din Suceava.

Concursul se va desfăşura în două manşe, iar tragerile se vor executa cu pistolul cal. 7.65 mm şi pistolul cal. 9×19 mm.

Joi, 8 mai, după omologarea rezultatelor, va avea loc festivitatea de premiere (ora 12.30) şi închiderea competiţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava,maior Bogdan Cornaci, în conformitate cu prevederile „Calendarului principalelor activităţi sportive interne şi internaţionale în anul 2014“, în perioada 6-9 mai a.c., se desfăşoară, în municipiul Suceava, etapa finală a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne.

Ediţia din acest an este organizată de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, cu sprijinul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava şi Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni şi în colaborare cu Federaţia Română de Tir şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Campionatul va reuni aproximativ 180 de cadre (bărbaţi şi femei) din structurile M.A.I. (poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi personal din cadrul Aparatului Central al M.A.I. şi Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti).

Startul întrecerilor sportive prilejuite de această etapă finală a Campionatului de Tir se v miercuri, 7 mai a.c., începând cu ora 9, în Poligonul Mihoveni (comuna Şcheia).

Concursul se va desfăşura în două manşe, iar tragerile se vor executa cu pistolul cal. 7.65 mm şi pistolul cal. 9×19 mm.

Joi, 8 mai, după omologarea rezultatelor, va avea loc festivitatea de premiere (ora 12.30) şi închiderea competiţiei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*