Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Cei mai buni trăgători ai Ministerului Afacerilor Interne se întrec la Suceava

Municipiul Suceava îi găzduieşte, pentru a doua oară, pe cei mai buni trăgători ai Ministerului Afacerilor Interne.

În conformitate cu prevederile „Calendarului principalelor activităţi sportive interne şi internaţionale în anul 2014“, în perioada 6-9 mai a.c., se desfăşoară, în municipiul Suceava, etapa finală a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne.

Ediţia din acest an este organizată de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, cu sprijinul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava şi Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni şi în colaborare cu Federaţia Română de Tir şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Campionatul va reuni aproximativ 180 de cadre (bărbaţi şi femei) din structurile M.A.I. (poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi personal din cadrul Aparatului Central al M.A.I. şi Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti).

Startul întrecerilor sportive prilejuite de această etapă finală a Campionatului de Tir se va da miercuri, 7 mai a.c., începând cu ora 9, în Poligonul Mihoveni (comuna Şcheia).

Concursul se va desfăşura în două manşe, iar tragerile se vor executa cu pistolul cal. 7.65 mm şi pistolul cal. 9×19 mm.

Joi, 8 mai, după omologarea rezultatelor, va avea loc festivitatea de premiere (ora 12.30) şi închiderea competiţiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*