Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Stadionul “Areni” din Suceava va găzdui finala Cupei României la fotbal feminin

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ciprian Anton, i-a solicitat acceptul, iar stadionul “Areni” din Suceava va găzdui, pe 11 iunie, finala Cupei României la fotbal feminin.

Singura noastră obligaţie ar fi cea de a le pune la dispoziţie Stadionul Areni şi de a asigura măsurile de securitate necesare. Chiar dacă nu avem fotbal feminin la Suceava, prezintă interes să găzduim finala unei astfel de competiţii. Sper ca, în tribune, să vină mulţi microbişti”,a spus Lungu.

El a reamintit că municipiul Suceava are nevoie de un complex sportiv nou, cu un stadion cu 15.000 de locuri şi că în acest an vor fi aprobate studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect, care ar urma să fie promovat pentru finanţare cu fonduri europene în cadrul exerciţiului financiar reuropean 2014-2020.

El a spus că pentru un asemenea complex sportiv costurile se ridică la aproximativ 18 milioane de euro, iar municipalitatea are terenul necesar pentru realizarea acestei investiţii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*