Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Sucevenii care vor reprezenta România la concursul Fitness Universe din Miami

Sunt tineri, au trupuri demne de invidiat şi fac ravagii în rândul femeilor din România. Este vorba despre doi suceveni, Mihai şi Gabriel Vultur, gemeni, de 20 de ani, care sunt consideraţi, la ora actuală, cei mai sexy gemeni manechini din România. Pentru a ajunge să arate astfel, tinerii au avut şi au foarte mult de muncă. Alături de un instructor persoanal, Ştefan Mancaş, aceştia urmează o dietă specială, care se bazează pe proteine din carne şi ouă, şi trec aproape zilnic pe la sală.

Avem în jur de opt mese pe zi, e mai complicat, se bazează pe proteine din carne şi ouă. Ţinem dieta de o lună de zile. Practic, e o etapă în care punem masă, iar a doua etapă în care definim”, a precizat Mihai Vultur.

Cei doi băieţi sunt adepţii ideii vorbe puţine, fapte multe şi nu vor să rămână la stadiul de crai care arată bine şi atât.

Mihai şi Gabriel se pregătesc intens pentru  un concurs de fitness care va avea loc în luna iunie la Miami, unde vor participa tineri din toate colţurile lumii. Alături de alţi doi români, printre care şi instructorul lor, Ştefan Mancaş, cei doi băieţi vor reprezenta ţara noastră la concursul Fitness Univers, în perioada 27-28 iunie. Nu va fi uşor, dar băieţii speră să facă o figură frumoasă şi, de ce nu, chiar să câştige.

Ştefan Mancaş, personal trainer, concurent la Fitness Univers

Ştefan Mancaş, personal trainer, concurent la Fitness Univers

Pentru a ajunge acolo, însă, Mihai şi Gabriel au nevoie de aproape 4000 de euro, bani pe care tinerii nu îi au întrucât ei sunt studenţi, iar părinţii nu au cum să îi ajute cu o sumă atât de mare. Tocmai de aceea, cei doi suceveni vor să găsească un sponsor care să îi sprijine.

Cel mai mare plan este să ajungem la concursul din Miami. Noi căutăm sponsori ca să ajungem. Concursul constă în trei probe, în costum, în costum de baie şi ţinută sport. Puţini sunt cei care susţin sportul. De asta avem nevoie de bani, dietele sunt costisitoare. Am făcut şi modeling, dar am vrea să mergem mai departe cu fitness-ul pentru că e internaţional, e mai ok. Noi vrem să facem performanţă în fitness, modelingul e mai mult distracţie”, a spus Mihai.

În traducere liberă, fitness-ul înseamnă o reglare a proceselor adaptative din corpul uman în urma efectuării unui efort. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit. Începând cu alimentația și continuând cu parcticarea sportului. Deşi fitness-ul este o modă în rândul tinerilor, puţini sunt cei care fac performanţă din acest sport.

 

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gemenii suceveni consideraţi cei mai sexy manechini din Moldova: A fost o relaţie de amiciţie cu Loredana Chivu | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*