Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Laura Lavric: Dacă rămâneam la Costişa eram şi eu cu o sapă în spate, dădeam peste un bărbat care mă cocoşa şi aveam o grămadă de copii

Îndrăgita interpretă de muzică populară Laura Lavric a fost prezentă, vineri, în emisiunea „La Măruţă”, de la ProTv. Suceveanca şi-a prezentat casa părintească şi a depănat amintiri de pe vremea când locuia în localitatea Costişa din judeţul Suceava.
Casa este pustie, nu mai este nimeni acolo, cheia este la fratele mamei, are el grijă”, a spus Laura despre casa părintească.
Laura Lavric îşi aminteşte că pe vremea copilăriei sale casa părintească era cea mai mare din sat, iar părinţii săi au luat-o de la un boier. Acum, susţine ea cu lacrimi în ochi, nu mai este la fel, iar locul îi stârneşte doar amintiri. Cântăreaţa susţine că îi este foarte drag satul natal şi recunoaşte că, dacă nu ar fi plecat, ar fi trăit cu drag acolo şi ar fi fost „o femeie gospodină că eu sunt ambiţioasă”.

Dacă rămâneam aici avea să stau şi eu ca ţărăncile, cu o sapă în spate, poate dădeam şi de un bărbat care mă cocoşa, aveam şi o  grămadă de copii”, a spus, pentru ProTv, Laura Lavric.

Laura Lavric a plecat din satul natal la vârsta de  15 ani. De atunci şi-a construit o carieră în lumea artiştilor de muzică populară devenind astfel una dintre cele mai cunoscute şi mai îndrăgite cântăreţe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*