Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO Peste o mie de pachete de ţigări ascunse în podeaua şi bordul unor autoturisme

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, ascunse în podeaua şi bordul a două autoturisme, peste 1.200  pachete de   ţigări  de provenienţă ucraineană

Cele două persoane au  fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare, iar ţigările în valoare de peste 1.500  lei au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Joi, în jurul orei 14.30 s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean Sorin U.,  în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism  marca „Renault ”.

Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un locaş special amenajat, în podeaua autoturismului, cantitatea de 1.050 pachete de ţigări, marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de  1.281 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de  5.000 lei.

Totodată,  autoturismul în cauză în valoare de 18.000 lei,  a fost ridicat în vederea confiscării deoarece aceste avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

 

Tot joi, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au descoperit ascunse în bordul unui autoturism condus de o femeie din Ucraina,  peste 200 pachete de ţigări  de provenienţă ucraineană.

Şi în acest caz  ţigările în valoare de peste 250 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată cu amendă în  valoare de 5.000 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*