Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Pentru primarul comunei Dumbrăveni banii nu sunt o problemă: Anul trecut am reuşit să construim o grădiniţă din bani pe care nu-i aveam

Primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl , nu pare a fi prea afectat de lipsurile financiare. Cel puţin aceasta este imaginea pe care a lăsat-o la şedinţa festivă a Consiliului Judeţean Suceava şi a Consiliului Regiunii Schwaben din Germania, desfăşurată marţi la sediul Palatului Administrativ din Suceava.

După ce a prezentat realizările comune din ultimii 14 ani, de când se derulează parteneriatul, edilul comunei  a amintit că, în urma transferului cu titlu gratuit de la Guvern a unei locaţii de la unitatea militară, se intenţionează amenajarea unui cămin pentru persoanele vârstnice şi pentru copiii orfani.

Referindu-se la acoperirea cheltuielilor estimate la 600.000 euro, Pavăl a spus, stârnind rumoare în sală, “banii îi vom găsi la momentul când vom avea nevoie de ei”.

Mai mult, primarul de Dumbrăveni a menţionat, fără a oferi amănunte, că “anul trecut am reuşit să construim o grădiniţă din bani pe care nu-i aveam, dar am reuşit să-i facem !”

La final, primarul liberal din Dumbrăveni a mulţumit preşedintelui Consiliului Regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, pentru sprijinul acordat, dorindu-i “să vă dea Dumnezeu sănătate !


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*