Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Nici nu te aşteptai la aşa ceva! Excentrica Sophia, pasionată de agroturism! De Paşte, a făcut turul mănăstirilor din Suceava şi a dormit în casele localnicilor!

Excentrica din fire, Sophia nu doarme numai in hoteluri de cinci stele, ci, surpriza, este pasionata si de agroturism. De Paste, cantareata a facut turul manastirilor din zona Sucevei si a dormit in fiecare seara in casele localnicilor.

” In fiecare seara, am dormit in casele unor tarani, Sunt la o etapa in viata mea in care imi place sa intalnesc oameni noi, iar in partea de nord a tarii agroturismul este in floare. Pentru 50-100 de lei pe noapte am dormit in casele satenilor, care ne-au poftit la masa si s-au straduit sa ne impresioneze prin bucatele gatite si cozonacii uriasi cu strat gros de nuca si cirese amare”, ne-a declarat Sophia. Sophia a profitat de Sarbatorile Pascale pentru a face un pelerinaj la celebrele manastiri din zona Sucevei.

“Eu sunt de loc din Roznov, judetul Neamt, iar in fiecare an, de Sarbatori ,vin acasa la parinti si participam impreuna la slujba de Inviere. Zilele trecute, am plecat in pelerinaj la manastirile Moldovita, Sucevita si Voronet si am ramas impresionata de multimea de turisti straini ce au ales sa-si petreaca Pastele in Romania. Am dat acatiste la biserici, m-am rugat pentru toata lumea si am asistat la un tur al manastirii Voronet in care o maicuta ne-a explicat istoria celebrelor picturi. La final, toti cei prezenti eram cu ochii in lacrimi”, a mai povestit Sophia pentru WOWbiz.ro.

Sursa: Wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*