Sâmbătă 15 Iunie 2024, Actualizat acum 166 zile 12:00 am

Jurgen Reichert: „Cred că situaţia din Ucraina nu e periculoasă în sensul unui incident mai mare, dar ne aruncă înapoi în dezvoltare”

Preşedintele Consiliului Regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, susține că e foarte important ca ceea ce se face să fie benefic pentru oameni.

Sunt de aceeasi parere cu dl Nechifor, ca e important sa ne gandim din cand in cand la ce facem. Trebuie sa evaluam si sa vedem ce e bine si ce ne ajuta. Sunt multumit cand vad ce se intampla. Privesc lucrurile de aici cu respect. Poate as putea aminti ca oaspetii care vin aici vad lucrurile altfel decat cei de aici. Pentru mine e important ca ce facem sa fie benefic pentru oameni. Pe de o parte, am auzit ca e vorba de o dezvoltare economica, dar nu trebuie sa uitam situatia sociala. Bunastarea e o situatie care ofera siguranta si stabilitate”, a spus presedintele Consiliului Regiunii Schwaben.

Cât privește situația din Ucraina, el consideră că este dificilă și că „ei au mult mai multe greutati decat romanii in procesul de transformare. Sigur ca maine, la Cernauti, ii voi transmite colegului meu cat de mare e interesul regiunilor partenere intr-o anumita stabilitate politica. La Cernauti sper să   aud o parere oficiala, dar ma intereseaza cum gandesc oamenii acolo. Cunosc multi oameni acolo cu care voi sta de vorba. Ma intereseaza parerea oamenilor si de pe strada. Nu merg sa dau sfaturi. Cred ca situatia din Ucraina nu e periculoasa in sensul unui incident mai mare. Dar ne arunca inapoi în dezvoltare. Ne arunca in situatii pe care am crezut ca le-am depasit. Trebuie sa ne gandim la situatia asta


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*