Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Ipoteză şocantă! Cele trei femei din Rădăuţi s-ar fi ucis între ele după ce au fost şantajate emoţional

Ramona

Ipoteză şocantă în cazul celor trei surori din Rădăuţi dispărute după ce au trăit cu acelaşi bărbat.  Anchetatorii iau în calcul şi faptul că aceste crime s-au produs cu complicitatea surorilor. Şi asta deoarece, potrivit unor surse, cele trei femei s-ar fi omorât între ele, după ce au fost şantajate emoţional. Inclusiv bărbatul susţine că ar trebui întrebată unde sunt fetele tocmai mama lor, care, spune el, s-a comportat foarte urât cu ele.
Bărbatul a anunţat, anul trecut, pe Facebook dispariţia soţiei sale Nicoleta, rugându-i pe oameni să îl ajute să o găsească.

Dragi prieteni de pretutindeni, vă adresez o rugăminte fierbinte: ca în cazul în care vedeţi, din întamplare, doamna din fotografii şi puteţi preciza locul unde a fost văzută, să mă sunaţi pe mine sau direct la poliţie “, scria bărbatul pe pagina sa de socializare.

Tot el spune pe Facebook că femeia, la plecare, a culcat copilul şi i-a furat lănţişorul de aur de la gât. După dispariţiile Iulianei şi Nicoletei, Vasile Lavric şi-a refăcut viaţa alături de cea de-a treia soră – Ramona.

Înainte de relaţiile cu cele trei surori bărbatul a mai fost căsătorit o dată. El a avut o soţie, Cristina, care  a murit subit de infarct la vârsta de 21 de ani.

Vasile Lavric, mecanicul auto de 57 de ani, suspectul principal în caz

ul celor trei dispariţii, a fost condamnat la trei ani de închisoare, în 1976, pentru viol.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*