Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Zeci de pietoni prinşi traversând ilegal

Poliţiştii de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Suceava împreună cu poliţiştii din municipiile Suceava, Vatra Dornei, Cîmpulung Moldovenesc, Fălticeni şi Rădăuţi au organizat, marţi, o acţiune  pe linia combaterii nerespectării dispoziţiilor legale de către conducătorii de vehicule privind neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi pe linia nerespectării de către pietoni a normelor privind circulaţia pe drumurilor publice.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 29.823 lei. Dintre acestea, 60 de sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversare neregulamentară.

De asemenea, în cadrul acţiunilor au fost constatate 2 infracţiuni, au fost reţinute 18 de permise de conducere ( dintre care 11 pentru neacordare prioritate trecere pentru pietoni) şi au fost reţinute 8 certificate de înmatriculare.

Costel H. de 20 ani  din oraşul Vicovu de Sus a fost depistat in trafic in timp ce conducea autoturismul fiind neînmatriculat şi cu numere false. S-a întocmit dosar penal pentru art. 334 al. 1 şi al. 2 din C.P.

A fost depistată Daniela B. de 45 de ani din Municipiul  Suceava care conducea autoturismul pe str. N. Bălcescu din Municipiul Suceava şi care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi in traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

A fost depistată Elena G. de 27 ani din municipiul  Suceava care conducea autoturismul pe DN 17 localitatea Păltinoasa şi care a efectuat depăşirea neregulamentară a unei coloane de autovehicule în zona indicatorului „depăşirea interzisă”, încălcând marcajul longitudinal continuu, pe trecerea pentru pietoni. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*