Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Auto Mitric preia Programul Rabla la Suceava

Marţi, s-a dat startul in programul Rabla, iar proprietarii de masini mai vechi de opt ani se pot inscrie de acum in programul de stimulare a innoirii parcului auto national. Ei pot primi unul dintre cele 17.000 de tichete in valoare de 6.500 lei fiecare. Sucevenii care vor să scape de maşina uzată sau vor doar să valorifice tichetul din programul Rabla, o pot face fără drumuri în plus, la Auto Mitric.

Printre puţinii dealeri agreaţi de Administraţia Fondului de Mediu, Auto Mitric deţine şi două puncte de colectare pentru maşinile vechi, în Suceava şi Rădăuţi.

Directorul de vânzări al Auto Mitric, Radu Ianovici, a oferit mai multe detalii despre avantajele programului, dar a subliniat şi asupra noutăţilor din acest an.

Marele nostru avantaj este că, noi fiind şi colector şi dealer, putem să ajutăm posesorii de autovehicule uzate să-şi găsească un cumpărător. Doritorii vin, se înscriu la noi, şi, dacă nu doresc să cumpere un autoturism nou, încercăm să le găsim noi un cumpărător, astfel încât să-şi poată valorifica tichetul. Trebuie ştiut, de către propietarii de maşini uzate, că, dacă şi-au înscris rabla la un dealer şi nu găsesc cumpărător, pierd dreptul de a folosi tichetul” a spus Ianovici.

Radu Ianovici a mai spus că pe lista de aşteptare de la Auto Mitric se află deja câteva zeci de persoane interesate să valorifice tichetul.

De anul acesta, dispare traficantul de tichete, pentru că toate operaţiunile din programul Rabla se efectuează pe o platformă informatică.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*