Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

S-a îndrăgostit pe Facebook, şi-a luat copilul şi a fugit de acasă

Femeia de 30 de ani din localitatea Mihăieşti, care a plecat de acasă cu tot cu copilul de trei ani, şi-a lăsat acasă un băiat de 11 ani, care îi duce dorul.

Soţul femeii, Dumitru Scurtu, susţine că cel mai probabil femeia s-a îndrăgostit pe Facebook şi de asta a plecat de acasă. Soţul a vorbit cu ea la telefon şi a încercat să o facă să se întoarcă acasă de dragul copiilor, dar femeia nici nu a vrut să audă. El spune că nu se aştepta ca Anişoara Scurtu să plece de acasă. Într-o zi, însă, când s-a întors de la serviciu nu a mai găsit-o pe Anişoara acasă şi nici pe fiul său Sebastian.

I-am spus să vină acasă, nu vrea. Am vorbit cu băiatul, băiatul vrea să vină acasă şi ea nu. Stătea pe telefon toată ziua, pe Facebook şi poate şi-a găsit pe altul”, a spus, pentru Observator, Dumitru Scurtu.

Bărbatul a cerut ajutorul Poliţiei pentru a o găsit deoarece fiul cel mare al lor, Narcis, de 11 ani, suferă foarte mult şi, susţine bărbatul, cei doi fraţi ar trebui să stea împreună.

Anişoara Scurtu şi Sebastian Scurtu  au dispărut de acasă la începutul acestei luni. Poliţiştii încearcă acum să dea de urmele lor.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*