Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Povestea elevei ţinută într-un garaj, obligată să facă sex şi bătută cu furtunul de proxenet

Unul din cazurile cele mai dramatice se leagă în principal de unul din cei 13 suspecţi arestaţi preventiv de Tribunalul Suceava, miercuri seară. Titi Nedea, în vârstă de 50 de ani, care locuia în Burdujeni Sat, este acuzat că a exploatat şi agresat o tânără cu probleme psihice, care s-a prostituat pentru el.

Tânăra în cauză a fost elevă la Şcoala Specială din cartierul Burdujeni în perioada 2008-2012, scrie monitorulsv.ro. Spre finele anului 2011, rezultă din anchetă, aceasta a început să vagabondeze pe străzile din Burdujeni, dormind noaptea în scările blocurilor şi primind de mâncare de la persoanele cărora li se făcea milă de ea.

În acest context, inculpatul Titi Nedea a abordat-o pe fată propunându-i să vină să locuiască cu el şi cu fetele sale în casa pe care o are în Burdujeni Sat. Fata a refuzat în primă fază, însă, abordată a doua oară, a acceptat „ajutorul”. În câteva zile, în peisaj a apărut şi sora lui Nedea, Lăcrămioara Feraru, arestată şi ea preventiv în acest dosar. Cei doi, arată anchetatorii, i-au propus fetei să se prostitueze pentru a face bani. Fata a acceptat şi au urmat partide de sex în mai multe locaţii, inclusiv la Hotelul Socim, cu clienţi găsiţi de cei doi şi alţi complici.

Cazată în garaj şi bătută cu furtunul

Minora le-a relatat anchetatorilor că în perioada decembrie 2011-aprilie 2012 a fost cazată la Titi Nedea, care nu a primit-o, însă în cele două case din curte, ci într-un garaj. Aici, pe timp de iarnă, prostituata s-a încălzit cu un reșou, a dormit pe un pat și a primit de mâncare de la inculpatul Titi Nedea, precizează anchetatorii. În scurt timp, rezultă din anchetă, proxenetul a început să se poarte urât cu fata şi să o lovească, cerându-i să facă sex cu tot mai mulţi bărbaţi.

Într-una din ocazii, când fata i-a spus „gazdei” că nu mai vrea să se prostitueze, a urmat un episod foarte violent. „Inculpatul s-a enervat și a luat un furtun cu care a început să o lovească peste picioare, spate și mâini, iar pentru a nu auzi nimeni strigătele de ajutor a dat muzica la volum maxim”, rezultă din ancheta DIICOT.

Fata a fugit în cele din urmă de la domiciliul proxenetului, în pijamale, profitând de un moment în care acesta nu era acasă. Tânăra le-a mai spus anchetatorilor că pe toată perioada cât s-a prostituat nu a văzut nici un leu de la proxeneţi, fiindu-i asigurată doar cazarea şi masa.

Titi Nedea a fost arestat preventiv, miercuri, alături de alte 12 persoane.

Sursa: ziarulevenimentul.ro

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*