Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Marș de protest împotriva avortului la Suceava şi Fălticeni

Marşul pentru viaţă  este organizat în două localităţi din judeţ – Suceava şi Fălticeni.

Manifestul se intitulează  Adopţia – o alegere nobilă  şi este o invitaţie la implicare civică în sprijinul femeilor însărcinate, care sunt constrânse să apeleze la avort din cauza indiferenţei şi a lipsei de ajutor, uneori chiar din partea celor apropiaţi.

În Fălticeni, marşul a avut loc, vineri, în zona centrală, de la ora 13, organizatori fiind Asociaţiile  Bucovina Profundă  şi  Fălticeni Cultural.

La Suceava, acţiunea este programată duminică, de la ora 15.30, pe traseul Biserica Sfântul Dumitru  – Casa de Cultură – Biserica  Sfânta Înviere  – Biblioteca Judeţeană – Magazinul Bucovina  – Palatul de Justiţie – Policlinica Areni – Spitalul Judeţean şi retur.

Marşul din municipiul reşedinţă este susţinut de Alianţa  Bucovina pentru viaţă,  Asociaţia ProVita Bucovina,  ASCOR,  Bucovina Profundă,  Asociaţia  Familia Ortodoxă Sfinţii Ioachim şi Ana,  Asociaţia Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei,  Fundaţia IPAMIA, Asociaţia  Kozaciok,  Asociaţia Ucrainenilor Ortodocşi din Bucovina, Asociaţia  Sfântul Ioan cel Nou  şi Fundaţia  Sfinţii Martiri Brâncoveni.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*