Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Poliţist condamnat definitiv după ce a obligat un agent să stea în genunchi şi apoi l-a împuşcat

Un poliţist din Suceava şi-a obligat colegul de serviciu să stea în genunchi şi să îşi pună cătuşele, apoi l-a împuşcat în picior. Totul s-a petrecut în luna aprilie a anului 2012 când Vasile Adrian Florean, agent la Postul de Poliţie Ulma, şi Vasile Marocico, din Izvoarele Sucevei, de la Poliţia de Frontieră Brodina, au mers împreună într-un bar şi au băut.

Vasile Marocico a mers cu maşina apoi spre casă, dar a fost implicat într-un accident de circulaţie, aşa că l-a chemat pe colegul de pahar să-i spună de accident. Vasile Florean i-a cerut să meargă la secţie, dar Marocico a refuzat. Supărat, mai ales că în zonă se aflau câţiva martori care au văzut totul, poliţistul a scos din buzunar cătuşele şi i-a cerut bărbatului să şi le pună singur. Marocico a refuzat aşa că Florean a scos pistolul şi l-a ameninţat, i-a cerut să se aşeze în genunchi şi să-şi pună cătuşele.

Vasile Adrian Florean a tras apoi  patru focuri de avertisment în plan vertical, două în pământ şi două în aer. Ulterior, acesta a tras în direcţia picioarelor victimei, iar un al cincilea foc de armă l-a lovit pe Marocicola gamba piciorului drept.

Florean a fost condamnat de Tribunalul Suceava la opt luni de închisoare cu suspendare, dar a făcut apel şi s-a ales cu o amendă penală.Acum, el a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la plata unei amenzi penale de 7.000 de lei, pentru purtare abuzivă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Poliţist condamnat definitiv după ce a obligat un agent să stea în genunchi şi apoi l-a împuşcat | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*