Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Maşini sparte de hoţi

Marţi, un bărbat de 55 ani, din municipiul Rădăuți, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de luni spre marţi, prin spargerea unui geam de la o autoutilitară parcată pe strada Petru Rareș din localitate, autori necunoscuți au sustras un mp3 player.

Ulterior, un alt bărbat 38 ani, din comuna Dornești, a sesizat faptul că, prin același mod, autori necunoscuţi, au sustras din altă autoutilitară, parcată pe strada Iacob Zadik din localitate, un radio casetofon și un DVD portabil.

De asemenea, o femeie de 32 ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că în noaptea de luni spre marţi, persoane necunoscute au sustras o staţie de emisie recepţie şi o antenă din autoturism.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat autoturismul parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918, având portierele dezasigurate  iar încuietorile şi geamurile nu prezentau urme de forţare.

Din interiorul autoturismului se reclamă sustragerea unei staţii de emisie-recepţie şi a antenei aferente.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*