Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Băiatul pentru care s-a spânzurat suceveanca de la “Miss Vacanţa” iubeste din nou! Fostul iubit al Dianei Maloş este cu o bombă sexy!

Tragedia petrecuta pe 11 decembrie 2008, cand Diana Malos a fost gasita spanzurata intr-un parc din Suceava, a tinut prima pagina a ziarelor luni intregi. Foarte frumoasa, tanara de 18 ani a ales sa-si puna capat zilelor pentru ca mama ei nu-i accepta iubitul. Astazi, Bogdan si-a gasit fericirea in bratele altei femei.

“Mama, tu ai ales asta pentru mine, eu am ales fericirea, dar nu m-ai lăsat, nu m-ai lasat.,. Adio! Bogdan te iubesc enorm!”, asta a scris in biletul de adio Diana Andreea Malos, o tanara foarte frumoasa din Suceava, inainte de a fi gasita spanzurata intr-un copac, in dimineata zilei de 11 decembrie 2008, intr-un parc din oras.

Castigatoare a titlului de Miss Vacanta, Diana tocmai fusese exmatriculata si se iubea cu Bogdan, un tanar care nu fusese niciodata pe placul mamei ei. Disparitia neasteptata a Dianei a fost dezbatuta la nivel national prin platoul televiziunilor si in paginile ziarelor, mama fetei sustinand ca aceasta a fost omorata si nu ca si-a luat singura zilele.
Bogdan, iubitul Dianei, a venit la inmormantare imbracat in mire, fiind efectiv devastat de drama traita. Astazi, la 5 ani de la tragedie, Bogdan iubeste din nou, simtindu-se cum nu se poate mai bine in bratele Clarei, o adevarata bomba sexy! Semn ca, in timp, iubitul Dianei a reusit sa depaseasca trauma si sa ia totul de la capat.

Sursa: Wowbiz.ro

Bogdan şi noua sa iubită

Noua iubită a lui Bogdan

 

 

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*