Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Razie de amploare în trafic! 14 pietoni prinşi traversând ilegal

Razie de amploare, sâmbătă, în trafic, pentru depistarea pietonilor care traversează neregulamentar, dar şi a şoferilor care nu acordă prioritate.

Au fost sancţionaţi 14 pietoni care au fost prinşi traversând ilegal şi 4 şoferi pentru că au ignorat legea şi nu au acordat prioritate celor care traversau strada. Valoarea sancţiunilor este de 4.760 lei. De asemenea, 5 şoferi u rămas fără permise de conducere.

În timpul raziei, un bărbat de 33 ani din municipiul Suceava,  a condus auto pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, iar la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

De asemenea, un bărbat, de 45 ani din municipiul Fălticeni, a condus auto pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, iar la trecerea pentru pietoni din dreptul unei policlinicii nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Un tânăr de 26 ani din municipiul Suceava, a traversat neregulamentar str.Calea Burdujeni din localitate, fiind sancționat contravențional.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*