Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Taximetristul care a murit în accidentul de la Suceava era rugbist la CSU Aurel Vlaicu Arad

Rugbistul  sucevean Andrei Răzvan Olariu, în vârstă de 21 de ani, legitimat la CSU Aurel Vlaicu din Arad a murit luni dimineaţă, în jurul orei 5.00 ,  în urma unui tragic accident de circulație.  Tânărul  care făcea  taxi  a decedat după ce s-a izbit violent într-un copac cu autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea.  Andrei Olariu se îndrepta spre casă, în Mitocu Dragomirnei , după ce a ieşit din serviciu, dar, din cauza oboselii, a adormit la volanul  autoturismului  Dacia Logan.

Tânărul taximetrist a fost dus la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Sf Ioan cel Nou, unde medicii au încercat să-i salveze viaţa, dar  sorți de izbândă .  Victima a fost diagnosticată cu multiple leziuni grave la cap şi abdomen şi fractură de femur.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că tânărul circula cu viteză destul de mare . După impact, vitezometrul maşinii s-a oprit la 110 kilometri pe oră. Poliţiştii continuă verificările în acest caz.

Antrenorul de rugbi de la echipa de seniori a CSU Bucovina Suceava ,  Vlad Constantin ne-a declarat că vineri, Andrei  l-a căutat special pentru a-i cere să vină se facă parte din echipa de rugbi a orasului. El ne-a mai spus că tânărul urma să vină la antrenamentele echipei de seniori și că îl cunoștea pe ceva timp ,din  perioada când se formase ca sportiv de rugbi, se inițiase și învățase din tainele acestui sport  la Suceava însă a plecat să-l  practice la CSU Aurel Vlaicu din Arad.

A jucat la Arad un tur de campionat însă a revenit la Suceava pentru că vroia să fie acasă ,lângă prieteni și bunica lui care am înțeles că îl crescuse, părinții fiind plecați în străinătate. Oficial nu a jucat la Suceava însă la Arad la un club renumit a făcut-”, ,ne-a spus antrenorul Vlad Constantin.

 

Pe facebook, cei care l-au cunoscut au inceput deja sa posteze mesaje de condoleante. Andrei cunoscut de colegii din sport sub numele de Tarzan a plecat la Ceruri mult prea devreme.

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*