Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Petrecerea de ziua de naştere a unui bărbat s-a transformat în măcel

Câţiva muncitori care au serbat ziua de naştere a unui coleg au petrecut  şi au băut până nu au mai ştiut de ei şi s-au luat la bătaie. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat, duminică dimineaţă, despre o agresiune comisă într-o clădire pe strada Calea Unirii,  din municipiul Suceava  şi administrată de o societate comercială, în care sunt cazaţi mai mulţi muncitori care dezmembrează un corp de clădire aparţinând societăţii.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, care a constatat că, sâmbătă, un muncitor din judeţul Harghita îşi serba ziua de naştere cu alţi doi colegi de cameră, respectiv unul de 42 de ani şi celălalt de 43 de ani, ambii din municipiul Hunedoara, iar la un moment dat, după ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia unul dintre agresori l-a înţepat cu un corp tăietor-înţepător pe celălalt şi s-a autoaccidentat la mână.

Cei doi au fost preluaţi şi transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale, nefiindu-le pusă viaţa în pericol.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Petrecerea de ziua de naştere a unui bărbat s-a transformat în măcel | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*