Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

A fost semnat contractul pentru construcţia staţiilor de transfer

Joi, la Palatul Administrativ Suceava, Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a semnat contractul pentru construcţia staţiilor de transfer, din cadrul proiectului “Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Suceava”. Contractul care include ,,Construcţia trei statii de transfer si redimensionarea a doua statii de transfer si constructia centrelor de colectare aferente ,judetul Suceava,, prevede realizarea a stattilor de transfer si centre de colectare la Radauti, Falticeni si Campulung Moldovenesc si centre de colectare a desurilor la Gura Humorului si Vatra Dornei.
Nechifor a declarat că firma câştigătoare este  SC IRIDEX Group Construcţii SRL, din Voluntari, pentru o valoare de peste 10,5 milioane de lei cu o perioada de executie de 12 luni.
Durata de execuţie a lucrării este de un an de la semnare.
Seful administratiei judetene Catalin Nechifor a declarat ca firma care a castigat licitatia si-a  asumat realizarea cât mai rapidă a proiectului. Ţinând cont de condiţiile meteo, ne propunem sa îl finalizăm mai repede. Am încrederea că se va realiza.”
Lucrarea nu prezintă dificultăţi de execuţie. Sper ca, la finele lunii noiembrie, să o finalizăm. Am mai facut lucrări similare în alte patru judeţe. Vă asigur că societatea e pregătitî cu tot ceeea ce trebuie şi că ne vom da interesul să o executăm,”  a declarat Directorul general al IRIDEX, Valentin Feodorov.
Proiectul are ca scop implementarea unui sistem de management integrat al deşeurilor la nivelul întregului judeţ, care să îmbunătăţească atât calitatea vieţii, cât şi pe cea a mediului, si să corespundă, din punct de vedere al protecţiei mediului, cu cerinţele legislaţiei române şi europene.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*