Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Mireasă la 86 de ani

Nunta anului la Suceava nu a fost a unor vedete, ci a unor octogenari, care şi-au unit din nou destinele, după ce în urmă cu opt ani au divorţat. Evenimentul s-a desfăşurat în vară, iar ceremonia a fost oficiată la Primăria Şcheia. Mirii sunt din satul Mihoveni.
Artemizia şi Traian Palanciuc au divorţat în urmă cu 8 ani, după ce s-au căsătorit în 1950. Mireasa a spus că atunci când avea 23 de ani nu s-a căsătorit din dragoste şi că mama ei a dat-o cu „de-a sila”. Cei doi au trăit împreună ca soţ şi soţie timp de 55 de ani, însă în 2005 femeia a decis că divorţeze, pe motiv că soţul care pe atunci era septuagenar, era prea zgârcit. „Eu am dat divorţ, că el era prea zgârcit şi casa cere cheltuială, iar el nu a dat bani. Eu aveam oleacă de pensie şi nu-mi ajungea, aveam o vacă, mai vindeam lapte şi o întindeam aşa. Când îi ceream bani spunea că are nevoie pentru potcoave la cai”, a povestit Artemizia.
După ce timp de 8 ani au stat separaţi, cei doi s-au răzgândit şi s-au recăsătorit. Alături le-au stat doi vecini, care au fost martori la ceremonie.

Mireasa a spus din nou „Da” în faţa ofiţerului de la Starea Civilă la venerabila vârstă de 86 de ani, iar mirele, ceva mai tânăr, i-a jurat din nou dragoste soţiei sale la vârsta de 83 de ani.

Sursa: Evenimentul


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*