Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Ionuţ “Pitbull” Atodiresei și soția sa, petrecere în familie, la Fălticeni, de Crăciun

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte în Moldova. Acesta este motivul pentru care soţii Atodiresei au părăsit Bucureştiul, decişi să trăiască un nou Crăciun în mijlocul celor dragi.

Dornici să audă din nou glasul colindelor, să-şi revadă rudeniile, dar şi prietenii de suflet, campionul K1 Ionuţ Atodiresei şi frumoasa lui soţie Oana petrec sărbătorile de iarnă aici, la Fălticeni, departe de tumultul capitalei. Este Crăciunul pe care nu îl vor uita prea curând, pentru că este primul ce îl serbează de când au jurat în fața altarului să-și poarte dragoste eternă.
Masa de Crăciun au servit-o în familie, în apartamentul din cartierul 2 Grăniceri, aici unde Ionuţ Atodiresei a crescut împreună cu sora lui Ana. Au fost colindaţi de prieteni, iar familia Atodiresei a respectat datina şi a mers colindat. Şi-au vizitat prietenii din Fălticeni, iar noaptea de Crăciun au petrecut-o în club, alături de amici.

Cea mai frumoasă surpriză de Crăciun a avut-o din partea familiei. Ana, sora lui Ionuţ, l-a rugat pe Moş Crăciun să le calce pragul casei, aşa cum făcea când erau mai mici, dăruind fiecăruia câte un cadou. Bucuriile din suflet au fost la fel de mari ca și surprizele. Oana şi Ionuţ Atodiresei au zâmbit copilăreşte atunci când au fost întrebaţi ce cadouri au primit de la Moş Crăciun. Cert este că emoţiile au fost pe măsură.

O surpriză la fel de frumoasă le-au făcut şi naşii de nuntă din Constanţa, care au bătut cale lungă pentru a vesti tânărului cuplu Naşterea Domnului prin cântece tradiţionale.

De când suntem căsătoriţi este primul Crăciun petrecut împreună la Fălticeni. Ne-a mai rămas ceva timp pentru puţină distracţie, aşa ca pe ultima sută de metri, ca să începem noul an în forţă. Am ales să petrecem Revelionul la o cabană din Mălini. Abia aştept să mergem, să ne distrăm cu un grup de prieteni. Transmit gândurile mele bune pentru toată lumea. Să le dea Dumnezeu înţelepciune şi tot ce îşi doresc să realizeze în anul 2014″, a spus Ionuț Atodiresei.

Sursa: Libertatea


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*