Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Brazii de Crăciun din interiorul Palatului Administrativ au fost împodobiți

Aproximativ 30 de brazi de Crăciun frumos împodobiți  au dat semnalul apropierii sărbătorii sfârșitului de an în Palatul Administrativ din Suceava.

Pomii de iarnă  naturali în ghivece au fost luați cu titlul de împrumut de către Consiliul Județean de  la Pepiniera Salcea, aparținând Direcției Silvice.

Brazii au o înălțime de 1.50-1.80 m și au fost ornați de o firmă privată cu decorațiuni argintii și betale.  La etajul I al imobilului, unde își are biroul și  președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor precum și administratorul Lăcrimioara  Loghin , au fost împodobiți cinci brazi, toți având aceeași dimensiune.

Trebuie precizat că angajații Consiliului Județean dar și cei ai Prefecturii erau obișnuiți de ani bun ca la etajul I să fie împodobit un brad înalt de circa 2,5 m însă în acest an conducerea administrației județene a vrut să schimbe acest decor. La parterul Palatului Administrativ, au fost împodobiți circa 20 de brăduți între ei fiind pusă o sanie. La Prefectură, cei trei brăduți au fost împodobiți de angajatele acestei instituții.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*