Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Manifestări de Ziua Naţională

Duminică, 1 decembrie a.c., începând cu ora 9, vor avea loc manifestări prilejuite de Ziua Naţională a României, în sala „Ştefan cel Mare” a Palatului Administrativ din Suceava.

Cu ocazia acestei sărbători, prin Ordin al Inspectorului General al I.G.S.U., se va conferi, unor oficialităţi judeţene, Emblema de merit „Partener pentru ordine şi siguranţă publică” clasa a II-a, pentru contribuţii deosebite în susţinerea activităţilor specifice Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Tot atunci, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, doi ofiţeri din cadrul I.S.U. Suceava, vor fi înaintaţi la gradul militar următor, înainte de termen. Înaintarea în grad va fi valabilă, prin Ordin al Inspectorului General, şi pentru un număr de 16 subofiţeri din cadrul inspectoratului judeţean.

De asemenea, se vor conferi Distincţii Onorifice pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul îndeplinirii misiunilor sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în procesul formării profesionale sau cu ocazia participării la activităţi culturale sau sportive.

În final, prin Ordin al Inspectorului Şef al I.S.U.J. Suceava, se vor conferi unor pompieri militari insigne onorifice – Pompier de onoare” şi „Salvator de onoare” ai judeţului Suceava.

 

Jurnaliştii interesaţi să participe sunt aşteptaţi, începând cu ora 8:45, la sala „Ştefan cel Mare” a Palatului Administrativ din Suceava.

*

*     *

La eveniment vor participa oficialităţile judeţene, şefi ai Direcţiei Silvice Suceava şi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judeţ, precum şi alţi invitaţi.

 

Distincţii conferite oficialităţilor judeţene:

Emblema de merit „Partener pentru ordine şi siguranţă publică” clasa a II-a, pentru contribuţii deosebite în susţinerea activităţilor specifice I.G.S.U.:

– Cătălin Ioan Nechifor – preşedintele Consiliului Judeţean Suceava;

Florin Sinescu – Prefectul Sucevei;

Sorin-Călin Ciobanu – Director Direcţia Silvică Suceava;

Cezar Tulbure – Şef Birou Protecţie şi Paza Pădurilor – Direcţia Silvică Suceava.

 

Distincţii conferite personalului I.S.U. „Bucovina” Suceava:

Emblema de merit „Acţiuni umanitare”:

– Maior Sorin Baciu;

– Maior Gheorghe Gagiu.

 

Placheta onorifică a I.G.S.U.:

– Maior Emilian Ţehaniuc.

 

Dinstincţii de serviciu:

– Preot militar Ovidiu Iacob;

– Plutonier major Vasile Cosinschi;

– Plutonier adjutant Ion Olariu;

– Plutonier Bogdan Popovici.

 

Insigne onorifice:

– Maior Sorin Baciu;

– Plutonier adjutant Sorin Ioan Ştiubianu.

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*