Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Patinoarul Areni se deschide pe 1 Decembrie

Începând de duminică, 1 Decembrie,  de la ora 12.00, Patinoarul  Areni din Suecava , se deschide chiar de Ziua Naţională a României.

„În prima zi de funcţionare a patinoarului, accesul va fi gratuit pentru toată lumea, să se poată bucura de această facilitate, mai ales că este şi o sărbătoare naţională, a tuturor românilor”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei, care i-a îndemnat pe suceveni să se folosească din plin de faptul că pot face sport şi să se distreze pe gheaţă, fără a fi nevoie să de deplaseze pe distanţe mari pentru a avea acces la un asemenea divertisment.

Până de curând, inaugurarea Patinoarului pe 1 Decembrie a fost sub semnul întrebării, vremea dovedindu-se potrivnică, pentru că temperaturile exterioare ridicate nu permiteau formarea gheţii.

Scăderea temperaturilor din ultimele zile şi faptul că Patinoarul este dotat cu o nouă uzină de frig a făcut posibilă formarea pistei de gheaţă pentru patinaj.

Preţurile au rămas neschimbate faţă de anul trecut. Astfel, taxa de intrare pentru preşcolari, elevi şi studenţi este de numai 5 lei.

Pentru adulţi, taxa de intrare la patinoar este de 9 lei de persoană, iar taxa de ascuţire a patinelor este de 3 lei de pereche.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*