Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Bunicul de la Suceava are motive de bucurie! Fiica Elenei Băsescu va fi botezată sâmbătă

Fiica președintelui, Elena Băsescu, care este nepoata suceveanului Gheorghe Andruşca,  își botează fetița, Sofia , în vârstă de două luni și jumătate,  sâmbătă, 30 noiembrie . Pregătirile sunt în toi. Deși inițial, șeful statului,Traian Băsescu  anunțase că botezul va avea loc pe 18 ianuarie 2014, pe motiv că Sofia a fost născută prematur , se pare că starea de sănătate a micuței este bună și va fi creștinată la finele acestei săptămâni. Nașul de botez va fi nimeni altul decât primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă.  Edilul din capitala Republicii Moldova a confirmat   că este naș de botez al micuței dar nu a dorit să facă mai multe comentarii.

, Nu am emoții. Am mai botezat la Chișinău și București. E o chestiune creștinească. Nu vreau să fac prea multe comentarii, ne-a spus primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Familia prezidențială vrea ca botezul să fie departe de ochii presei așa că locația este ținută la secret.

Surse din anturajul familiei prezidențiale susțin că  a fost o discuție în familia Elenei Băsescu ca micuța Sofia să nu intre în sărbătorile de iarnă neîncreștinată.  Mai mult,șeful statului a anunțat că intenționează să plece într-o vacanță, semn că vrea ca  micuța Sofia să fie creștinată,  iar concediul să îi priească din plin.

Socrul preşedintelui Traian Băsescu, Gheorghe Andruşcă (94 de ani) are motiv de bucurie. De când i-a murit soţia, el  este internat la Căminul de Alinare din localitatea Ilişeşti, unde se află sub strictă supraveghere medicală.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*