Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

322 de bilete de tratament pentru ultima serie de tratament din 2013

Conform prevederilor Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, în  sistemul public de pensii, în afara pensiilor, se pot acorda, în condiţiile legii, şi alte categorii de prestaţii, printre care şi biletele de tratament.

Locurile de tratament balnear se asigură în unităţile de tratament din proprietatea CNPP şi, în completare, prin contracte încheiate, potrivit legii,cu alte unităţi de profil.

În prezent,la Casa Judeţeană de Pensii Suceava a început eliberarea biletelor de tratament, pentru ultima serie a anului 2013.

Numărul de bilete de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava  pentru această serie este de 332 bilete, iar plecarea în staţiune se va face în intervalul 29 -30.11.2013 , respectiv 01 decembrie -03  decembrie 2013.

Cele 332 de bilete de tratament vizează staţiunile Vatra Dornei, Amara, 1Mai, Bala, Bizuşa, Buziaş, Covasna, Gioagiu, Moneasa, Nicolina, Olăneşti, Pucioasa,Sarata Monteoro, Bălţăteşti, Felix, Herculane, Mangalia, Sovata, Tîrgu Ocna, Techirghiol.

Listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament,se pot  prezenta la sediul  Casei Județene de Pensii cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii noiembrie 2013.

La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri exceptionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*