Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Înfiorător! Trei persoane şi-au pus capăt zilelor în weekend

Trei familii îndoliate în acest week-end în judeţul Suceava după ce  trei persoane şi-au pus capăt zilelor. Poliția încearcă să afle ce le-a determinat să-și curme viața .

Duminică ,un bărbat ,de 57 de ani din Suceava  s-a aruncat în gol de la etajul al IV-lea al unui bloc din cartierul Burdujeni, iar sâmbătă o femeie de 50 de ani din Neagra Șarului s-a aruncat într-o fântână. Un alt sucevean,  afacerist  în vârstă de 44 de ani s-a spânzurat tot în week-end  în locuinţa sa de pe Bulevardul 1 Decembrie.

Fiecare persoană a avut parte de un sfârșit care a uimit comunitatea locală.  Mihai Nistor, în vârstă de 57 de ani, s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul al IV-lea al blocului unde domicilia. Bărbatul locuia singur, fiind divorţat şi era cunoscut cu afecţiuni psihice, având mai multe internări la Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava.

Despre femeia care s-a aruncat într-o fântână localnici susțin că era adepta licorilor lui Bachus.  Pompierii Detaşamentului Vatra Dornei s-au deplasat la faţa locului găsind într-un puţ o femeie căzută cu capul în jos. Militarii, cu ajutorul accesoriilor din dotare, au scos trupul neînsufleţit al Victoriei Morariu, de 50 de ani, din Neagra Șarului.  Femeia locuia împreună cu soţul ei, cei doi fiind consumatori frecvenţi de băuturi alcoolice. De la consumul de alcool şi din cauza problemelor financiare, între soţii Morariu existau adesea certuri. Fiul femeii a declarat că a auzit-o în ultimul timp pe mama sa spunând de mai multe ori că o să facă o prostie și s-a dovedit ulterior că  s-a aruncat  într-o fântână din apropierea locuinţei sale.

Marian Burlacu, de 44 de ani, din Suceava, a fost găsit spânzurat chiar de fiica sa în vârstă de 10 ani. El era singur acasă când a recurs la acest gest, spânzurându-se de o balustradă din locuinţa sa. Bărbatul cunoscut ca un prosper om de afaceri în Suceava, el având un cartier de case în Moara, o fabrică de articole textile şi o piscină modernă în cartierul Burdujeni. Situaţia sa financiară bună fac ca motivele sinuciderii să fie un mister pentru anchetatori.  Oamenii legii așteaptă rezultatul necropsiei .Decesul suceveanului pare misterios în condițiile în care nu a lăsat nici un bilet de adio.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*