Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Bodo de la Proconsul vine după Crăciun cu familia, la Câmpulung Moldovenesc

Fostul ginere a lui Băsescu, Bodo  își va petrece Crăciunul în familie.  Solistul vocal al Trupei Proconsul   ne-a declarat că  sărbătorile de iarnă le va face în țară pentru că trupa din care face parte ca cânta. El a spus că se simte foarte bine în Bucovina pentru că oamenii sunt foarte primitori și gazde minunate.

,,  Sărbătorile de iarnă le facem în România. Nu am cum să plec pentru că boi cântăm de sărbători .Crăciunul sper în familie iar Revelionul în București , după care sper să îmi iau familia și să merg la Câmplung Moldovenesc și să petrec în Bucovina 10 zile. Am prieteni foarte buni acolo dar și  din Suceava, Fălticeni ,Rădăuți ,,ne-a spus Bodo.

El a ținut să amintescă că are o colaborare foarte bună cu autoritățile locale din județul Suceava în mod special cu primarii care alocă bani pentru evenimente fără a sta prea mult pe gânduri.

,, Revin cu drag de fiecare dată în Bucovina,,a spus fostul ginere a șefului statului.

Cât despre Ioana Băsescu, Bodo ne-a declarat că sunt demult pe două drumuri separate iar subiectul este închis.

,, Lucrăm în studiou acum, scoatem  la al doilea extras de pe single . Este vorba de cântecul esti fata pentru  care cânt,, și  avem un cântec de crăciun . Plecăm pe 7 decembrie la Roma pentru un spectacol,, a mai spus Bodo.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*