Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Sucevenii rămân fără căldură la noapte

Furnizarea căldurii de la noua centrală va fi oprită la noapte . Noua centrală de termoficare a municipiului Suceava, care asigură începând de luni căldura şi apa caldă sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat, va fi oprită din funcţionare, temporar, în noaptea care urmează. Căldura din casele sucevenilor va fi produsă în acest timp la CAF-urile societăţii Termica.Primarul Sucevei,Ion Lungu a declarat miercuri că de trei zile, căldura din casele sucevenilor este asigurată de noua centrală, în cadrul probelor tehnologice, care au decurs bine.
,, Au fost perioade când pe timp de noapte au funcţionat cu 3 CAF-uri, iar în timpul zilei au fost suficiente 2 din cele noi. În noaptea aceasta se opresc cele trei CAF-uri pentru a fi făcute ultimele reglaje şi pregătiri pentru pornirea oficială”, a spus edilul Sucevei.
Furnizarea căldurii şi apei calde de la noua centrală, realizată de un investitor privat – Adrem Invest,  va fi reluată în noaptea de joi spre vineri, adică în data de 8 noiembrie, când centrala îşi va începe activitatea oficial, cu o zi înainte de termenul limită stabilit în contractul încheiat cu Primăria Suceava.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*