Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Sute de suporteri rapidiști bucureșteni așteptați de forțele de ordine sucevene

Sute de suporteri rapidiști au sosit deja în Suceava pentru a -și susține echipa în meciul care se va disputa pe stadionul Areni între Rapid Suceava  și rapid București.  Suporterii bucureșteni au venit cu autobuzele și cu trenul .
Ei au fost încadrați de forțele de ordine ale poliției Suceava, Jandarmeriei Suceava dar și jandarmi aduși special de la Bacău.

Rapid Suceava încheie turul sezonului regulat în compania unui adversar de marca, “ceferiștii” , meciul cu începere de la ora 14.00, pe stadionul Areni, replica celor de la Rapid București, într-un joc din etapa a 12-a a Ligii a II-a. Desi intalnesc un adversar cu o istorie de 90 de ani in spate, si care are in palmares 3 titluri de campioana si 13 Cupe ale Romaniei, sucevenii nu se sperie de actuala echipa a bucurestenilor, in conditiile in care doar fostul international Daniel Pancu, antrenorul Viorel Moldovan si galeria mai intretin acum farmecul de odinioara a giulestenilor.

De altfel, Bogdan Tudoreanu a anuntat ca sucevenii s-au pregatit foarte bine in ultimele zile si si-au propus maine ce a mai reusit doar Unirea Slobozia in actuala editie de campionat: sa invinga formatia de sub podul Grant.

Ne asteapta cel mai dificil meci de pe teren propriu din acest campionat, contra unei echipe care are jucatori cu experienta. In seria noastra insa s-a vazut ca se poate intampla orice. Asa cum Slobozia a castigat cu Rapidul, asa putem si noi. Totul va depinde de forma de moment a jucatorilor. Baietii nostrii sunt super-motivati, i-am simtit si la antrenamente. Sper sa facem un joc bun si, de ce nu, chiar sa castigam, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

De altfel, tinand cont de interesul mare starnit de meciul de maine, conducerea gruparii sucevene a decis sa dubleze pretul biletelor de intrare, de la 5 la 10 lei.

 

Bucurestenii sunt favoriti la casele de pariuri, oaspetii avand o cota de 1.75 pentru o victorie de Areni. De partea cealalta, un eventual succes al sucevenilor este cotat cu 4.15, in vreme ce rezultatul de egalitate are o cota ceva mai mica: 3.35.

Meciul  va fi condus de o brigada de arbitri formata din centralul oradean Marius Omut, asistat la cele doua margini de clujenii Doru Lucaciu si Marius Balan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*