Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Un bucureștean, șef la Jandameria Suceava

Un ofițer în vârstă de 35 de ani a fost instaat joi în funcția de șef la Jandarmeria Suceava. Evenimentul a avut loc   la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava – sala Auditorium „Joseph Schmidt și ca constat în  festivitatea de predare – primire a funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, între col. Iulian Iacob şi mr. Marian Mihai Lungu.

La activitate au participat col. dr. Mircea Olaru, inspector general al Jandarmeriei Române, Alexandru Rădulescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Ion Lungu, primar al municipiului Suceava, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor cu care colaborează Jandarmeria Suceava şi cadre ale inspectoratului. Inspectorul general al Jandarmeriei Române a spus noul șef la Jandarmeriei Suceava aduce un plus de valoare nu numai prin tinerețe ci și prin experiența din teatrele de operațiuni.

„Colegul nostru Mihai Lungu, prin tinereţe, aduce un plus de valoare, susţinut experienţa pe care o are… Suntem în slujba legii, iar acest lucru trebuie să-l facem cu flexibilitate, diplomaţie, profesionalism, dialog permanent cu partenerii noştri sociali sau cu cei care ne cer sprijinul. Aici va fi nevoie de toată experienţa pe care noul comandant o are, ca şi de experienţa dumneavoastră adaptată la provocările judeţului Suceava.”, a declarat inspectorul.

Marian Mihai Lungu este în vârstă de 35 de ani, a absolvit Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti în anul 2001 şi până în prezent şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, participând şi la misiuni internaţionale în Kosovo şi Afganistan. Până a prelua conducerea Jandarmeriei Suceava, acesta a îndeplinit funcţia de şef de stat major al unui batalion de ordine publică din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*