Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Suceveanul Ionuţ Atodiresei, cu ochii în lacrimi

Miercuri seară, Ionuţ Atodiresei şi soţia sa, Oana, au fost invitaţi în emisiunea nocturnă de la Kanal D. Cei doi au vorbit despre nunta lor şi au încercat să lămurească situaţia creată de Anda Ghiţă, mama miresei.
La un moment dat, Antonica Atodiresei, mama lui Ionuţ, a intrat în direct prin telefon şi a vrut să-şi spună punctul de vedere. Aceasta a vrut să-i dea o replică Andei Ghiţă, cuscra ei, care a avut un conflict cu mama sa, la nunta lui Ionuţ.
“Mama are 79 de ani, este o femeie simplă, de la ţară. Nu îmi este ruşine cu ea. Are batic pe cap şi mâinile bătucite de muncă. Cât despre băiatul meu, nimeni nu îl cunoaşte mai bine ca mine.Eu i-am dat viaţă, l-am crescut şi l-am educat şi am să fiu toată viaţa alături de el.
Am tot respectul pentru familia cuscrilor mei. Nu pot să îi judec şi nici nu am niciun drept să fac asta”, a spus aceasta.
Când a auzit aceste cuvinte, Pitbullul a izbucnit în lacrimi. Boxeurul a plâns câteva minute bune, emoţionat de cuvintele mamei lui.
“Nu îmi este ruşine. Sunt om! M-a emoţionat mama. M-a emoţionat când a vorbit despre bunica mea, când îi mulţumea bunicii mele, când spunea acele lucruri despre mine. Oricine ar fi fost emoţionat să audă lucrurile frumoase pe care ea le-a spus”, a spus Ionut.
Sursa: Click

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*