Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Mai mulți suceveni vor beneficia de ajutoare sociale

Numărul sucevenilor care vor beneficia de ajutoare sociale va crește după ce venitul minim pe membru de familie pentru obţinerea acestora a crescut de la 750 de lei la 1.000 de lei pe lună. Totodată, au fost introduse şi noi ajutoare de urgenţă.

La începutul acestuia, Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Suceava avea în plată 103 de dosare pentru acordarea de ajutoare sociale, iar anul trecut s-au înregistrat  28 de cereri noi, cu 10 mai puţine faţă de anul 2017.

like facebook, suceava, news, stiriCel mai mare sprijin oferit de primărie a fost în valoare de 15.000 de lei, pentru o repatriere din Portugalia.

Sprijinul de urgență se acordă persoanelor și familiilor aflate în situații excepționale, indiferent de venit, orfanii de ambii părinţi, persoanele care au împlinit vârsta de pensionare şi nu realizează venituri, persoanele singure şi familiile fără adăpost, peroanele care au avut accidente grave şi cele care suferă de boli incurabile, dar și care se află în stare de dependenţă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*