Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A scăpat ușor! Un individ a bătut și traumatizat un adolescent, dar a fost condamnat cu suspendare

Un individ din Gura Humorului a scăpat ușor după ce a agresat și traumatizat un adolescent de 16 ani. Adi Nicolae Moldovan a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Suceava, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de „lipsire de libertate în mod ilegal şi „lovirea sau alte violenţe.

Potrivit anchetatorilor,  în seara de 22 ianuarie 2017, în jurul orei 20.00, pe fondul unui conflict anterior legat de de o brăţară de aur pe care inculpatul ar fi pierdut-o într-o altercaţie pe care acesta a avut-o cu membrii familiei tânărului, l-a forţat prin constrângere fizică şi psihică pe G.I.M., în vârstă de 16 ani la acea dată, să urce în autoturismul său marca BMW, pe care l-a condus pe raza orașului Gura Humorului şi a comunei Păltinoasa, iar când a ajuns în zona Bogdăneasa din oraşul Gura Humorului, a oprit autoturismul şi după ce l-a scos afară pe G.I.M. l-a lovit cu pumnii, picioarele şi o bâtă, cauzându-i leziuni pentru care a necesitat 24-25 zile de îngrijiri medicale.

Adolescent de 16 ani bătut și traumatizat de un individ. L-a obligat să urce în mașina sa, iar ce a urmat l-a băgat în spital


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*