Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tânărul de 18 ani, care făcea contrabandă cu Taf-ul, pus sub control judiciar

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc  au dispus la data de 05 octombrie 2018, luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, față de Andrei Silvestru Dronesc pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,contrabandă” și ”distrugere”.

constând în aceea că la data de 02 octombrie 2018, ora 21.50, a condus utilajul forestier tip TAF pe raza satului Bobeica, com. Izvoarele Sucevei în care transporta cantitatea de 2488 pachete de țigări proveniență extra-comunitară marca „Rothmans”, cu un prejudiciu estimat la suma de 28.363, 20 lei.
like facebook, suceava, news, stiri
Totodată, a provocat cu intenție distrugeri la circa 45 metri elemente de protecție construite din lemn
pentru șanțul de lângă locuințele aparținând lui B. GH. și B. V., precum și o motocicletă marca ”Minsk” proprietatea primului.

De asemenea au fost provocate distrugeri ale autospecializatei SVSU Moldova Sulița în valoare de circa 10000 lei, conform evaluării reprezentantului legal al Primăriei Moldova Sulița.

„Punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă procesuală specifică a urmăririi penale, aceasta neînlăturând nicidecum prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpatul”, susțin procurorii.

Tânărul contrabandist, de 18 ani, care a intrat cu Taf-ul în două autospeciale de pompieri, a fost reținut


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*