Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Accident cumplit! Doi bărbați, tată și fiu, au murit după ce au fost spulberați de o mașină. O femeie și doi copii au fost răniți

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 3.00, pe DN17, pe raza comunei Șcheia (în apropiere de zidul morții).

O mașină a spulberat doi bărbați, pietoni, tată și fiu, după care a ieșit în afara părții carosabile.

like facebook, suceava, news, stiri

La fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Cei doi pietoni, bărbați cu vârsta de 32, respectiv 63 de ani, ambii din județul Botoșani, nu prezentau semne vitale, iar cadrele medicale și paramedicale au aplicat manevre de resuscitare.

Din nefericire, acestea nu au avut răspuns, iar cele două victime au fost declarate decedate.

În autoturism se aflau 4 persoane, doi adulți și doi minori. Cei doi copii, cu răni minore, împreună cu mama lor, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean pentru investigații suplimentare. Șoferul autoturismului, un bărbat de 35 de ani, a refuzat transportul la spital.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 34 de ani din comuna Şerbăuţi, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, dinspre Stroieşti către Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe contrasens unde a surprins și accidentat pe un tânăr de 36 ani și un bărbat de 63 ani, ambii din Ripiceni, județul Botoşani, care se deplasau în aceeaşi direcţie de mers pe acostamentul drumului, pe partea stângă a direcţiei de deplasare (Stroieşti către Suceava), fără a purta elemente fluorescent-reflectorizante.

În urma impactului a rezultat decesul pietonilor. De asemenea, a rezultat şi vătămarea corporală ușoară a doi minori de 15 ani și 2 ani, pasageri pe locurile din spate în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de Serviciului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „ ucidere din culpă”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Tragedie! Tată și fiu accidentați mortal de o mașină | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*