Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Bătrână accidentată de o mașină condusă de un șofer beat. Polițiștii spun că atât ea, cât și șoferul sunt vinovați de incident

O bătrână, în vârstă de 85 de ani, din Capu Câmpului, a fost accidentată de o mașină condusă de un șofer beat.

Potrivit polițiștilor, la data de 6 iulie, în jurul orei 22.05, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177C, din comuna Capu Câmpului, un localnic de 31 de ani, a acroşat și accidentat ușor o femeie de 85 de ani, din localitate, care se afla pe marginea părţii carosabile.
like facebook, suceava, news, stiri
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea evenimentului rutier este atât pietonul care staţiona pe partea carosabilă, cât şi conducătorul auto care nu a adaptat viteza în condiţii de noapte până la limita evitării oricărui pericol şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bătrână accidentată de o mașină condusă de un șofer beat. Polițiștii spun că atât ea, cât și șoferul sunt vinovați de incident | Moldova24

Lăsați un comentariu

*